Mester

SZERETETTEL ÜDVÖZLÖM WEBOLDALAMON!

Kokos Kálmán Zoltán ötvösmester vagyok, az Ékszerakvárium tulajdonosa és vezető ékszerésze.
Köszönöm, hogy megtisztel látogatásával, és érdeklődik az üzlet, és szolgáltatásai iránt!

ALKOTÁS ÉS MUNKA

Cégem bármilyen aranyműves munkát elvállal, a régi családi ékszerek restaurálásától kezdve a modern ékszerek kivitelezésén át az egyedi és megismételhetetlen, megrendelőim által megálmodott, vagy közösen megtervezett ékszerek készítésével bezáróan.

MINŐSÉG, ÉRTÉK ÉS ÉLETTARTAM

Az ékszerek és ötvösremekek minőségi besorolását az apró részletek kifinomult megmunkálása adja. Megalkotásukkor a lehetőségek tárháza szinte végtelen, ezért a mesterrel való személyes konzultáció kiemelt jelentőséggel bír. Az egyedi ékszereket művészi rangra már szubjektív értékek emelik. Korszellem, stílus, izlés és divat, -ezek időröl időre változnak. A valódi drágakövek, és kiváló minőségű ékszer maradandó érték.

LEHETŐSÉGEK ÉS KREATIVITÁS

Szinte minden arany és ezüst ékszer javítható, átalakítható, bővíthető cizellált kiegészítőkkel, díszítővésetekkel, drágakőberakásokkal. A legegyszerűbb sorozatgyártott ékszerek is egyedivé varázsolhatók apró trükkökkel, és ötletes megoldásokkal. A kivitelező mester művészi-esztétikai érzékén és izlésén nagyon sok minden múlik. Még a legegyszerűbbnek tűnő javítások színvonala is az ötvös szakmai felkészültségén és rátermettségén, korszerű technológiai ismeretein, valamint munkaeszközei, szerszámai minőségén múlnak.

ETIKA, ÉS BIZALOM

Mindezen erények és adottságok együtt teszik számomra lehetővé, hogy ékszereim elkészítésében a valós igényeken is messze túlmutató, mégis kedvező, és mindenki által megfizethető árakon nyujthassak minőségi szolgáltatást. Megrendelőim elégedettsége, és pozitív visszajelzései mintegy plusz juttatásként ösztönöznek szakmai pályámon immár több mint 25 esztendeje, fenntartva bennem e szép mesterség iránt érzett mély szeretetet és elkötelezettséget.